Flamur Kastrati kalte Fagermo «jævla soper»

Kristiansunds Flamur Kastrati havnet i munnhoggeri med Dag-Eilev Fagermo under søndagens eliteseriekamp og kalte Vålerenga-trener «jævla soper».

Mens norsk fotball er midt i en holdningskampanje rettet mot nedsettende uttalelser etter rasistiske hendelser, forsvarte Kastrati ordvalget sitt i pausepraten med Dplay.

– Han er stor i kjeften, da må han tåle å få noe tilbake også. Han er den i Norge som prater mest dritt om andre, men det er sånn det er. Norsk fotball er deilig, det skal være sånn, sa Kastrati.

Kristiansund-spilleren innrømmet at han hadde brukt ordet «soper».

– Jeg sier jævla soper til ham, ja, men så trenger ikke du å provosere meg heller nå. Du hørte hva jeg sa, så du trenger ikke ta det opp igjen, sa Kastrati.

Fagermo selv sa etter krangelen at han og Kastrati hadde skværet opp.

– Jeg ønsker ikke å snakke om dette nå. Jeg har ingen kommentar, sier Fagermo til Eurosport.

På sine egne nettsider varsler KBK at situasjonen vil få konsekvenser for Kastrati.

– Flamur Kastratis uttalelser i forbindelse med kampen mot Vålerenga IF strider mot hele vårt verdigrunnlag og alt KBK står for. Vi har gått i front for å markere nettopp at vår garderobe er for alle. Uttalelser som dette tar vi sterk avstand fra. Det kommer vi til å gi klar beskjed om fra klubbens ledelse. Dette vil helt klart få konsekvenser for spilleren, og klubbens ledelse kommer til å følge opp dette umiddelbart, skriver daglig leder Kjetil Thorsen.

Les også: Camara utsatt for rasisme i Sandefjord