Fire mål ga LSK seriegull

(Sandviken-LSK 0-4). Isabell Herlovsen scoret alle fire målene, da LSK kvinner for første gang vant serien.

LSK Kvinner slo Sandviken 4-0 på bortebane i går og sikret seriegullet i eliteserien fotball kvinner. Det er første gang romerikingene blir seriemestere. Isabell Herlovsen scoret alle fire målene da LSK knuste Sandviken. Samtlige mål kom før pause. Det siste kom på straffespark, skriver NTB.

Isabell Herlovsen ble også seriemester med Kolbotn i 2005 og 2006. Trener Monica Knudsen ble seriemester med Asker i 1998 og 1999.

Knudsen og sportssjef Hege Riise var naturlig nok meget fornøyde.

- Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av første omgang. Etter pause falt vi litt ned i kvalitet, men det er jo forståelig med tanke på hva som lå i potten, sa LSK-trener Monica Knudsen til Romerikes Blad etter kampen.

Serietoer Stabæk vant 1-0 borte mot Klepp, men ligger seks poeng bak LSK når bare én runde gjenstår.

LSK kvinner ble stiftet som Setskog/Høland i 1989. Da var Hege Riise den store profilen på laget, som hun også var på landslaget. I 2001 ble det tvunget fram et navneskifte, og Team Strømmen overtok plassen i Toppserien. Det navnet beholdt klubben til desember 2009, da det endret navn til LSK Kvinner FK.