Fikk foto

Dette bildet gikk verden rundt i går. Vålerengas Deshorn Brown fant en ny måte å takke for kampen på. Og Messi stilte opp.

Mens Vålerenga spilte 0–0 i Molde lørdag kveld, forberedte Deshorn Brown seg for åttedelsfinalen i Copa America i Chile. Men der ble det bråstopp for Jamaica etter 0–1 for Argentina natt til i går.

Telefon på benken

Da kampen var over, var ikke Brown snauere enn at han fikk hentet mobiltelefonen for å ta en «selfie» med Lionel Messi.

Han var godt forberedt da han ble byttet ut 12 minutter før slutt og hadde med seg telefonen til innbytterbenken.

Følg oss på Twitter og Facebook!

Kamp nummer 100

Og enda morsommere for Deshorn Brown: Han ble kåret til Jamaicas beste spiller. Brown skapte tidvis trøbbel for Argentinas forsvar.

– Jeg har alltid vært en stor beundrer av Messi, sa Brown i pressesonen etter kampen.

Påfunnet ble lagt merke til og hyppig delt i sosiale medier utover natta.

For Lionel Messi var det helt i orden å stille opp, han var fornøyd med at Argentina avanserte til kvartfinalen.

Higuaín matchvinner

Gonzalo Higuaín scoret kampens eneste mål etter 11 minutter. Han skjøt lavt under Jamaica-keeper Dwayne Miller på pasning fra Manchester Uniteds Ángel Di María. Nettopp United kan bli Higuaíns neste klubb. Dermed vant Argentina pulje B.

Bodø/Glimt neste

Uruguay gikk også videre til kvartfinalen etter 1–1 mot Paraguay tidligere på kvelden.

Jamaica er slått ut og Deshorn Brown kan komme til Oslo og Vålerenga og ta nye bilder her: Bodø/Glimt venter i neste hjemmekamp kommende søndag!