Fantastisk scoring av Zuccarello

Mats Zuccarello bidro med en spektakulær scoring da New York Rangers slo Florida Panthers 4-2 på hjemmebane i natt.

Vertene fra New York tok ledelsen allerede i første periode etter scoring av Viktor Stalberg.

Tre minutter ut i andre periode fikk Zuccarello pucken servert i god avstand fra mål. Han sto da vendt mot siden, men snudde seg rundt og satte pucken i rett i mål via tverrliggeren.

– For et utrolig skudd av Zucca. Han må spinne rundt, for han er venstrehendt og kan ikke skyte på første touch. På en eller annen måte får han så mye kraft i det skuddet. Et vanvittig skudd, skrøt kommentatoren på NHL.com.

Scoringen var nordmannens 23. denne sesongen, og hans sjette i overtallsspill.

Nash-scoring

Rangers holdt 2-0 ledelsen ut andre periode, men møtte mer motstand i sisteperioden. Vincent Trocheck og Jiri Hudler satte hvert sitt mål for bortelaget, mens Rick Nash og Tanner Glass scoret for Rangers og sørget for at laget gikk seirende i garderoben.

Nash scoret sitt første NHL-mål etter skaden han pådro seg for seks kamper siden.

– Det var herlig å få en god kamp, men det var viktigere at laget vant. Det var to viktige poeng for oss, oppsummerte Nash.

– Jeg likte måten vi spilte på i kveld. Vi holdt høyt tempo i kampen, og skapte en del sjanser på grunn av det. Gutta fulgte planen, la trener Alain Vigneault til.

Sluttspill

Zuccarello fikk 20 minutter og 55 sekunders spilletid i kampen. Rangers ligger nå på andre plass i sin divisjon, men har ikke vist sin beste form denne måneden. Så langt har det blitt fire seirer og seks tap.

Ni kamper gjenstår i grunnspillet før lagene går løs på sluttspillet. Mye skal skje om Rangers ikke sikrer en av de åtte plassene i øst, men Andreas Martinsens lag, Colorado Avalanche, kjemper en knallhard kamp om den siste friplassen i vest. Det skiller kun ett poeng mellom dem og Minnesota Wild.

Los Angeles Kings og Washington Capitals er allerede klare for sluttspillet. (©NTB)

Resultater:

National Hockey League (NHL) mandag:

New York Rangers – Florida Panthers 4-2, New York Islanders – Philadelphia Flyers 1-4, Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 5-2, Nashville Predators – Los Angeles Kings 5-2.