Sport

Fagermo vil ha Zekhnini: – Vi ser på muligheten

Rafik Zekhnini har trent med Vålerenga de to siste ukene. Selv om Fiorentina-vingen i utgangspunktet kun er i Oslo for å komme i form, legger ikke Dag-Eilev Fagermo skjul på at han kunne tenke seg å ha 22-åringen i VIF.

INTILITY ARENA (Dagsavisen): Dagsavisen observerte Rafik Zekhnini på VIF-trening fredag for to uker siden, men fikk da beskjed om at kantspilleren kun var der for å trene. Nå forteller hovedtrener Dag-Eilev Fagermo at Vålerenga ser om det er mulig å hente Zekhnini, selv om det foreløpig ser vanskelig ut med en potensiell overgang.

– Rafik har fått lov av Fiorentina til å trene med oss. Jeg kjenner spilleren godt og har trent ham i flere år. Hvis det er mulig å hente Rafik, så vil vi se på mulighetene for det. Han trenger å omstarte karrieren sin. Han har et enormt potensial, og jeg var treneren hans i Odd før han dro til Italia. Derfor så er han her nå, både for å trene og å komme seg i form. Vi ser på muligheten hvis både Fiorentina og Rafik selv vil, og om vi har mulighet så kan det bli noe. Men foreløpig er det langt fram, sier Dag-Eilev Fagermo til Dagsavisen.

###

Rafik Zekhnini under fredagens VIF-trening. Foto: Jonas Bucher

Kantspilleren, som fikk sitt gjennombrudd i Eliteserien under Fagermos ledelse i Odd, har kun fått én kamp for Fiorentina i Serie A. 22-åringen ble tidlig i sitt Italia-opphold utlånt til Rosenborg, før han igjen leides ut til nederlandske Twente.

– Hvordan han har spilt i det siste og hva han har fått til er ikke så viktig. Jeg kjenner ham såpass godt og vet at potensialet hans er veldig høyt. Det er klart at vi skal utvikle egne, unge spillere, men selv om Rafik ikke er Oslo-gutt så er han fortsatt u-21 landslagsspiller med et forbedringspotensial. Derfor er han interessant for Vålerenga, avslutter Dag-Eilev Fagermo.

Les også: Fagermo: – Vi må ikke være opptatt av motstanderen (DA+)

Mer fra Dagsavisen