Elabdellaoui lettet, men skuffet etter dramaet på Ullevaal

Svenske medier og spillere fortviler etter at Norge kom tilbake til 3-3 mot Sverige. Norge fortviler over at 2-0-ledelsen ble gitt vekk. Kaptein Omar Elabdellaoui mener EM-håpet hadde vært veldig svekket med norsk tap.

Svenske medier mener det er som en vond drøm at Norge kom tilbake til 3-3 på overtid i EM-kvalifiseringskampen på Ullevaal tirsdag. Expressen slår opp at det hele var en ”mardröm”.

– Vi var overlegne og bedre enn Norge hele kampen. De ledet 2-0, men det ga ikke et riktig bilde av kampen. 3-3 kjennes mer som et tap enn som et poeng, sier svenskenes tomålsscorer Robin Quaison til C More, ifølge avisen.

– Jeg er enormt stolt over at vi framsto som vi gjorde. Men også svært skuffet over at vi ikke fikk med oss tre poeng, sier Sveriges trener Janne Andersson.

Les også: Kommentar: Öppna landskap på Ullevaal

– Skuffende

Aftonbladet ser tilbake på en sur utligning for svenskenes del. Skal vi juble eller deppe?, spør avisen sine lesere. "Vanvittig", slår kommentator Erik Niva fast på kommentarplass.

Norges kaptein, tidligere Skeid-spiller Omar Elabdellaoui, var skuffet etter kampslutt.

– Det er veldig, veldig viktig at vi fikk det siste målet der. Men alt i alt var dette veldig skuffende. Vi ble for passive på 2-0, Sverige fikk bare trykke og trykke. Vi begynte å stresse på 1-2, og da gikk det galt, sier han til Dagsavisen.

Les også: Poengdeling i dramatisk kamp mot Sverige på Ullevaal

Viktig

Han er likevel klar på viktigheten av at Norge berget poeng.

– Det hadde sett veldig dårlig ut for EM-sjansene hvis Sverige hadde vunnet her, det sier seg selv. Da hadde de stått med seks poeng, og vi med null. Derfor er det viktig at vi utlignet.

Han deler ikke Quaisons påstand om at svenskene var overlegne.

– Det vil jeg ikke si. Men alle får ha sine meninger, sier den norske kapteinen.

Tabellen

Slik ser EM-kvalikens gruppe F ut etter tirsdagens kamper. Spania topper med seks poeng, foran Sverige (4) og Romania (3). Norge har ett poeng:

Malta – Spania 0 - 2
Norge – Sverige 3 - 3
Romania – Færøyene 4 - 1

Spania 2 2 0 0 4 - 1 6
Sverige 2 1 1 0 5 - 4 4
Romania 2 1 0 1 5 - 3 3
Malta 2 1 0 1 2 - 3 3
Norge 2 0 1 1 4 - 5 1
Færøyene 2 0 0 2 2 - 6 0

De to beste i hver gruppe og fire beste treere (av seks) til åttedelsfinaler.