Drømmeraid da Jens Petter Hauge scoret for Milan igjen

(AC Milan - Celtic 4-2). Milans Jens Petter Hauge dro til med et fantastisk målraid og en flott målgivende pasning da Celtic ble slått 4-2 i europaligaen torsdag.

Etter 50 minutter fikk Hauge ballen på krittet på venstresiden og begynte å føre ballen innover mot 16-meteren. Han dro seg forbi flere spillere før han til slutt plasserte ballen lekkert ved stolperoten i det lengste hjørnet.

Åtte minutter før slutt var han igjen på plass og viste fram finterepertoaret sitt før han spilte fri Brahim, som chippet inn 4-2.

Men Milan fikk en marerittstart på kampen. I første omgang ga vertenes Rade Krunic bort ballen, og Tom Rogic satte inn 1-0 for Celtic.

Fem minutter senere ble Odsonne Édouard spilt alene med Milans keeper Gianluigi Donnarumma og chippet ballen iskaldt i mål.

To kjappe

Ti minutter senere reduserte og utlignet Hakan Çalhanoglu og Samu Castillejo til 2-2 med to minutters mellomrom.

Kristoffer Ajer spilte hele kampen for Celtic. Midtstopperen spilte en veldig god andreomgang med flere gode offensive involveringer. Ajers lagkamerat Moi Elyounoussi var ikke med til Milano på grunn av en skade.

Milan er videre i europaligaens gruppe H sammen med Lille ettersom franskmennene vant sin kamp mot Andreas Vindheim og Sparta Praha 2-1. Vindheim spilte hele kampen for tsjekkerne.

Tottenham videre

Gareth Bale scoret sitt andre mål i Tottenham-trøya etter han kom tilbake til klubben på lån fra Real Madrid. Straffescoringen hans utlignet stillingen til 1-1 mot LASK i det som til slutt ble en 3-3-kamp.

Drøyt ti minutter ut i annen omgang var Son Heung-min på plass og satte ballen kontrollert forbi keeper. LASK utlignet ved Johannes Eggestein etter 84 minutter før Dele Alli satte inn 3-2, som han nok trodde var den avgjørende scoringen.

Men Mamoudou Karamoko utlignet nesten tre minutter på overtid. Tottenham og Antwerpen er begge videre og møtes til kamp om gruppeseieren i den siste runden. Simen Juklerød spilte 64 minutter på venstrebackposisjon for den belgiske klubben.

Håvard Nordtveit spilte hele kampen for sitt Hoffenheim da det tyske laget spilte uavgjort mot Røde Stjerne i gruppe L. Hoffenheim hadde allerede sikret avansement til 16-delsfinale før torsdagens kamp. Andreas Hanche-Olsen pådro seg et gult kort i Gents 1-2-tap mot Slovan Liberec i den samme gruppen.