Sport

Døgnvill Juárez ikke med mot Glimt

Backen nærmer seg fortsatt VIF-overgang.

Fredag spiller Vålerenga treningskamp hjemme mot Bodø/Glimt på Intility Arena. Den meksikanske høyrebacken Efraín Juárez, som onsdag ankom Oslo for å sluttforhandle en avtale med VIF, har fortsatt ikke formelt signert med klubben. Han er heller ikke i elleveren mot Glimt, men det er ingen dramatikk i dette, opplyser klubbens sportssjef.

– Han har vært gjennom medisinsk test, og alt gikk greit der. Vi er enig om det meste. Nå handler det om å få det formalisert. Det siste papirarbeidet skal gjøres, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen i Vålerenga til Dagsavisen.

– Årsaken til at han ikke spiller i dag?

– Han har ikke sovet så godt. Han har reist langt, så han er døgnvill. Så alt er greit, forsikrer Ingebrigtsen.

Les også: VIF har tatt en avgjørelse rundt prøvespillerne, og Juárez nærmer seg (DA+)

Ubi-ros

– Men som jeg har sagt tidligere: Ingenting er klart før det er klart, legger sportssjefen til.

Han røper også at den nigerianske prøvespilleren Etim Friday Ubi (16) har gjort sine saker bra i dagene i Oslo etter treningsleiren i Marbella. Han har nå reist hjem, men vil sannsynligvis bli invitert til et nytt prøveopphold med Vålerenga i sommer.

Les også: Vega: – Liker måten VIF spiller på (DA+)

Slik starter VIF

Vålerenga starter slik mot bodøværingene (4-2-3-1): Kristoffer Klaesson – Markus Nakkim, Jonatan Tollås, Johan Lædre Bjørdal, Sam Adekugbe – Mohammed Abu, Magnus Lekven – Bård Finne, Chidera Ejuke, Herolind Shala – Fitim Azemi.

Førstekeeper Adam Larsen Kwarasey sliter litt med ryggen og står dermed over, melder VIF på eget nettsted.

Bodø/Glimt har ikke sluppet inn mål på sine fem første treningskamper så langt i 2019. De gulkledde har imponerende 27-0 i målforskjell. Dét skal VIF prøve å gjøre noe med.

Kampstart er klokken 15.00. Dagsavisen kommer tilbake med rapport og reaksjoner etter kampslutt.

Mer fra Dagsavisen