Sport

Dette er KFUM-trenerens Start-plan

Jørgen Isnes tror Start-spillerne vil revansjere seg etter sirkuset rundt Kjetil Rekdal og tapet mot Aalesund. Likevel er treneren trygg på at «Kåffa» kan by opp til fest og sikre tre poeng på Ekeberg.

EKEBERG (Dagsavisen): Tirsdag kunngjorde Start at Rekdal er ferdig som hovedtrener i klubben, etter kaotiske dager. Søndag kommer sørlendingene på besøk til KFUM, som tapte åpningskampen mot Sandefjord 0-1. Da er det Joey Hardarson som leder bortelaget. Kåffa-spillerne er klare for kamp.

– Vi sa jo det før sesongen startet, vi har en tøff start. Men samtidig er det utrolig morsomt. Vi beviste mot Sandefjord at vi er kapable til å henge med de beste lagene i 1. divisjon. Så vi gleder oss til Start-matchen. Det blir en fest her oppe på Ekeberg, sier Jørgen Isnes til Dagsavisen.

Saken fortsetter under bildet

###

Kjetil Rekdal. Foto: Tor-Erik Schröder/NTB scanpix

Les også: Kommentar: «Rekdal var mer sjef enn trener»

Rekdal-kaos

– Har du fulgt med på «sirkus Rekdal» de siste dagene?

– Alle har jo fulgt litt med på det. En trist sak, både for Start og Rekdal. Jeg skulle gjerne ønske at det var Kjetil Rekdal som sto her på søndag. Han er en storhet i norsk fotball. Det er trist, men samtidig er det noen andre som får muligheten i Start nå, svarer Kåffa-treneren.

– Sett utenfra, hva tenker du om Starts håndtering av saken?

– Det kan ikke jeg legge meg borti. Ting kunne helt sikkert ha vært løst annerledes, men vi kjenner ikke til alt som har skjedd der. Jeg tror det er lurt av meg å ikke kommentere noe særlig rundt det, sier KFUM-treneren.

Les også: KFUMs måltyv om Tromsø-koblingen: – Fikk vist meg fram (DA+)

Offensiv samhandling

– Tror du Start-spillerne har latt seg påvirke av kaoset?

– De var nok det mot Aalesund (0-1-tap lørdag). Det er naturlig. Men så tror jeg det kommer et helt annet lag på banen når de kommer hit på søndag. Spillerne er sikkert revansjesugne etter å ha tapt mot AaFK. Vi forventer selvfølgelig tøff motstand. Samtidig har vi stor tro på at vi kan slå Start her. Vi skal ha en offensiv inngang til matchen. Vi trener veldig mye på offensiv samhandling de siste dagene inn mot kampen, røper Isnes.

– Hva er slagplanen?

– Vi skal være oss selv her oppe på Ekeberg. Selvfølgelig må vi også ta litt hensyn til hvordan Start kommer, det gjør vi med alle motstandere. Men jeg ønsker meg entusiasmen som var her i høst, og til dels også mot Sandefjord. Vi skal være aggressive og gode på gjenvinning. Samtidig bør vi bruke ballen enda mer enn vi klarte mot Sandefjord, sier Isnes.

– Jeg tror vi kan vinne denne. Magefølelsen er god, tilføyer KFUM-treneren.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Mer fra Dagsavisen