Sport

Derfor tapte KFUM

(Strømmen - KFUM Oslo 2-1). – Youssef Chaib ble den store forskjellen mellom lagene, og vi gjorde en alt for svak 1. omgang sa KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen etter tapet mandag kveld.

STRØMMEN STADION (Dagsavisen): Lokalavisen Romerikes Blad sa de skulle gi Strømmens store spiller åtte på spillerbørsen, noe journalisten mente ikke har skjedd på nivå to i de 20 årene han har jobbet der.
Strømmens kantspiller gjorde kvelden sur for KFUMs venstreback Fredrik Kristensen Dahl. Unggutten fikk seg en trøkk, og var nok ikke veldig misfornøyd med å slippe å bli herjet med av Chaib.

Må spurte, ikke jogge

– Vi visste om hans kvaliteter, og han slo jo virkelig til i dag. Han var rett og slett den utslagsgivende forskjellen. I tilleg måtte jeg kjefte på spillerne i pausen, etter at de hadde jogget, ikke spurtet i 1. omgang, sier Isnes.
Hovedpersonen selv, sa dette etter kampslutt;

– Jeg har en god venstrefot, og jeg har bra rykk og finter. Det stemte godt for meg i dag, sa den tidligere Kvik/Halden-spilleren smilende fornøyd.
Stemningen var dyster i garderoben til oslolaget etter tapet. Laget fortsetter å prestere langt svakere på bortebane.
– Jeg vet ikke hva det kommer av. Kanskje er det fordi banen er litt mindre og litt dårligere på Ekeberg. Og at vi kanskje føler på mer frykt på bortebane. Vi må heve oss mentalt, sier kaptein Stian Sortevik til Dagsavisen.

Les også: Slik var kampen mot Strømmen

Raufoss neste

Vi gikk tilbake til trener Isnes, som fortalte at han måtte kjefte på spillerne i pausen.
– De jogga rundt der i førsteomgangen. Da må de jo få høre det. Det hjalp jo endel også, for det var mer spurting, tæl og innsats etter pause. Denne kampen viser hvor tett det er i denne divisjonen. Strømmen kom fra 0-4 i første kamp mot Ull/Kisa, og hevet seg betraktelig mot oss.
– Hvordan forklarer du forskjellen på måten dere framstår på hjemme kontra bortebane?
– Som Stian sier; matta er mindre på Ekeberg, og vi trives kanskje bedre på slik bane. Det er åpenbart at vi har et forbedringspotensial på bortebane, og vi må ta flere poeng skal vi henge med i toppen, mener Isnes.
Mandag 13. juli kommer Raufoss til Ekeberg. Da må spillerne spurte, ikke jogge, i hele kampen.
 

Mer fra Dagsavisen