Deila og New York City FC tapte mot brasiliansk motstand

Ronny Deila og hans mannskap tapte 1-2 mot Corinthians i Florida Cup, i det som var Deilas første kamp som New York City-trener.

Deila (44), som nylig ga seg som Vålerenga-trener for å ta over New York-laget, er i full gang med sesongoppkjøringen med sin nye klubb. I disse dager spiller NYCFC i Florida Cup, og onsdag endte det med et knepent tap for Deila og co.

– Deila var ute etter å gi spillerne sine kamptrening foran neste måneds Concacaf Champions League-kamp mot San Carlos, skriver NYCFC på sitt eget nettsted.

44-åringen valgte et ungt mannskap i sin første startellever, men ga brasilianerne god kamp. To mål av Luan Vieira var imidlertid nok til å gi Corinthians seieren. Et selvmål av Bruno Mendez ga New York City håp kvarteret før full tid, men det ble bare nesten.

Les også: Tidligere VIF-trener heller kaldt vann i årene på Lunov og Johnsen: – VIF bør ikke ansette en fersking som Deilas erstatter (DA+)

Lørdag spiller Deilas utvalgte mot brasilianske Palmeiras.

PS. Medier som VGAS og Daily Record meldte nylig at tidligere Vålerenga-back Efraín Juárez vil slutte seg til New York City FC for å bli en del av Deilas trenerteam. Meksikanerens kontrakt med VIF gikk ut etter sesongslutt i 2019.