Sport

De norske skiskytternes VM-lag er klart

Norges Skiskytterforbund har tatt ut lagene til VM i skiskyting i Pokljuka i Slovenia i februar. Erlend Bjøntegaard er ikke med.

Sturla Holm Lægreid har tatt verdenscupen med storm denne sesongen og debuterer i VM-sammenheng. På kvinnesiden er Ida Lien debutant.

På herresiden har nordmennene tapetsert sammenlagtlisten i verdenscupen med Johannes Thingnes Bø foran Lægreid. Tarjei Bø og Johannes Dale følger like bak.

På kvinnesiden er Marte Olsbu Røiseland Olsbu og Tiril Eckhoff som topper. Det går med andre ord mot et nytt mesterskap med mange medaljer om de norske holder formen ved like.

Uttaket:

Kvinner: Tiril Kampenhaug Eckhoff (Fossum IF), Karoline Knotten (Vingrom IL), Marte Olsbu Røiseland (Froland IL), Ida Lien (Simostranda IL) og Ingrid Landmark Tandrevold (Fossum IF).

Menn: Johannes Thingnes Bø (Markane IL), Tarjei Bø (Markane IL), Vetle Sjåstad Christiansen (Geilo IL), Johannes Dale (Fet SSK) og Sturla Holm Lægreid (Bærums Skiklubb).

De samme ti utøverne stiller i verdenscupen i italienske Anterselva denne uka. I tillegg til Erlend Bjøntegaard, som ikke er med på VM-laget.

Les også: Hviterussland mistet ishockey-VM: – En svært god nyhet

Mer fra Dagsavisen