Dallas-sjefen: – Mats har passet svært godt inn her

Ishockeystjernen Mats Zuccarello (31) er ønsket med videre i Dallas Star, men det er uklart hvor han havner i NHL-landskapet.

Nordmannen står fritt til å skrive kontrakt med hvem han vil. Zuccarello skal være på jakt etter en kontrakt på fem år. Ifølge NHL-eksperter kan han kunne få en årslønn på tett opp mot 50 millioner kroner.

– Jeg vil sette meg ned med Mats og finne ut hvor han står. Vi har ikke hatt tid til å gjøre dette. Det har vært svært hektisk for ham, sier Dallas-sjef Jim Nill til NHL.com.

– Jeg synes han passet svært godt inn her, både på banen og ikke minst i garderobe. Min følelse er at han trivdes godt. Så vi får sette oss ned med rådgiverne hans.

Les også: Skrev under på nye avtaler med Vålerenga (DA+)

– Dallas? Ja, ja, ja, jeg har virkelig likt meg her, men det er mye du må tenke på, sa Zuccarello i forrige uke på spørsmål om en eventuell ny kontrakt med Stars.

Trener Jim Montgomery er klar. – Jeg ønsker å få «Zuc» tilbake til oss.

Zuccarello fikk ikke fortsette i New York Rangers og ble hentet av Stars i februar. Laget kom seg til sluttspillet og tapte kvartfinalen mot St. Louis Blues etter sju kamper.