Alexis Sánchez skal være på vei til Manchester United.

Britiske medier: United leder an i Sanchez-jakten

Mkhitaryan er ikke med i Manchester Uniteds tropp mot Stoke, noe som nører opp under ryktene om en byttehandel mellom Arsenal og United.

Den chilenske landslagsstjernen har i lengre tid vært koblet til City, og Manchester-klubben skal ha vært nær ved å sikre seg midtbanespilleren på overgangsvinduets siste dag i fjor sommer.

Mandag melder imidlertid en rekke britiske medier at Manchester United skal være i ferd med å ta innersvingen på de lyseblå i jakten på Sanchez.

Den chilenske landslagsstjernen har i lengre tid vært koblet til City, og Manchester-klubben skal ha vært nær ved å sikre seg midtbanespilleren på overgangsvinduets siste dag i fjor sommer.

Mandag melder imidlertid en rekke britiske medier at Manchester United skal være i ferd med å ta innersvingen på de lyseblå i jakten på Sanchez. BBC hevder å kjenne til at City har gitt opp å lande en avtale for midtbanespilleren.

48 timer

Alt tyder på at 29 år gamle Sanchez har spilt sin siste kamp for Arsenal. Søndag sa manager Arsène Wenger at en bekreftelse på hvem som blir chilenerens neste arbeidsgiver kan komme «i løpet av de neste 48 timene».

Manchester City skal angivelig være motvillige til å betale prislappen på Sanchez. Den skal angivelig lyde på 35 millioner pund, tilsvarende godt over 350 millioner kroner. City-ledelsen mener det er for mye penger å betale for en spiller som er kontraktsløs til sommeren.

Les kommentar: Når fotballspillere tjener millioner er det vi som må ta regningen

Toppspiller

Manchester United-manager Jose Mourinho har på sin side ikke gjort mye for å dempe spekulasjonene om at klubben er på Sanchez-jakt. Nylig omtalte han chileneren som «en fantastisk spiller», og understreket at han ikke ville nøle dersom det dukket opp en «strålende mulighet» til å signere en toppspiller i januarvinduet.

Ifølge Sky Sports skal Arsenal foretrekke at Sanchez havner på Old Trafford, fordi United skal være villig til å la Henrikh Mkhitaryan gå motsatt vei som en del av avtalen.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Fan

Arsenal-manager Wenger skal være stor fan av midtbanespilleren fra Armenia.

Mandag var ikke Mkhitaryan med i Manchester Uniteds tropp til Premier League-oppgjøret mot Stoke. Det gir ny næring til spekulasjonene om at han kan være på vei bort fra klubben.

(NTB)