Bortetørken over for Solskjær etter 232 dager uten seier

Etter elleve bortekamper på rad uten seier vant endelig Ole Gunnar Solskjærs Manchester United hjemmefra. Det ble 1-0 over Partizan Beograd i europaligaen torsdag.

Anthony Martial scoret på straffespark kort tid før pause. Unggutten Brandon Williams ble felt innenfor 16-meteren i forkant av målet. Han spilte en meget solid kamp.

United var ikke særlig bedre enn Partizan oppgjøret sett under ett. Kampen får ikke plass i historien for strålende underholdning.

Hjemmelaget hadde et ganske solid grep i deler av 2.-omgangen, og ved et par anledninger var Partizan virkelig nær utligning.

United kom til den serbiske hovedstaden med hele elleve bortekamper på rad uten seier og en målforskjell på 5-19 i samme periode. Ikke siden 3-1-triumfen over Paris. St. Germain i begynnelsen mars, hadde laget vunnet hjemmefra.

Avgjørende?

Solskjær startet med denne elleveren: Sergio Romero - Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Phil Jones, Marcos Rojo - Williams, James Garner, Scott McTominay, Juan Mata - Jesse Lingard, Anthony Martial.

Søndag spiller United borte mot nestjumbo Norwich i det som er et tilnærmet bunnoppgjør i Premier League. Ti poeng på ni kamper er Uniteds poengfasit. Norwich har bare sju tross Teemu Pukkis mange scoringer.

Et par velansette engelske fotballeksperter mener at Norwich-kampen i verste fall kan sette Solskjærs jobb i fare om United skulle tape.

I europaligaen har United nå sju poeng etter tre kamper. Før turen til Serbia ble det 1-0 over Astana og 0-0 mot AZ Alkmaar. Engelskmennene topper gruppen foran AZ Alkmaar, som torsdag vant stort over Astana.