Sport

Blink-keeper Grorud-aktuell

Stjørdals-Blink-keeper Thomas Lia (28) og VIF-talentet Harald Martin Hauso dukket opp på tirsdagens Grorud-trening. Men Grorud er ikke det eneste laget som er interessert i keeper Lia.

GRORUD IDRETTSPLASS (Dagsavisen): 28-åringen var med på trening, og får gode skussmål av trener Eirik Kjønø, som nylig uttalte at han ønsker seg fire nye spillere inn til høstsesongen.

– Vi har egentlig ikke hatt noen plan om å signere en keeper. Vi er veldig fornøyd med keeperen vår, men nå dukket det opp en kjenning som skal flytte til Oslo. Thomas Lia, som er veldig bra. Men vi får se, sier Grorud-trener Kjønø til Dagsavisen.

Saken fortsetter under bildet

Grorud-trener Eirik Kjønø (midten) og keeper Thomas Lia (t.h.) på tirsdagens Grorud-trening. Alle foto: Jørn H. Skjærpe

Grorud-trener Eirik Kjønø (midten) og keeper Thomas Lia (t.h.) på tirsdagens Grorud-trening. Foto Jørn H. Skjærpe 

Han røper at det er øvrig interesse for sisteskansen, som har en fortid i klubber som Mandalskameratene, Asker og Ullern.

– Det er mange om beinet der, sier Kjønø.

Les også: Tidligere TIL- og TUIL-spiller Grorud-aktuell (DA+)

En annen aktuell spiller er VIF-talentet Harald Martin Hauso. Forsvarsspilleren, som er 01-modell og U-landslagsspiller, trente også med Grorud tirsdag, i likhet med Lia.

Saken fortsetter under bildet

###

U-landslagsspiller Harald Martin Hauso er aktuell for utlån fra Vålerenga til Grorud. Her på tirsdagens trening. Foto Jørn H. Skjærpe 

– En spennende unggutt. Vi får se om dette er rett timing for begge parter, for et utlån. Vi har fulgt ham lenge, og skal uansett følge ham framover også, sier Kjønø.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Han håper å ha sikret nye spillere etter søndagens treningskamp mot Strømmen. En av dem kan være Senja-angriper Sebastian Jensen.

– Så får vi se hvor mange det blir.

Mer fra Dagsavisen