Sport

Bilal Njie blir med KFUM videre

Etter at både Robin Rasch og Stian Sortevik tidligere i år signaliserte at de ønsket å bli med Kåffa videre, har nå også Bilal Njie signert ny kontrakt med Jørgen Isnes menn.

Bilal Njie kom til KFUM fra Odd i fjor sommer, og tok Ekeberg med storm fra første kamp. Kantspilleren fant seg raskt til rette i Kåffa, og leverte strålende prestasjoner den siste halve sesongen i fjor. I likhet med Robin Rasch og Stian Sortevik var han på utgående kontrakt etter sesongen, men som de to andre har også Njie nå forlenget med Kåffa.

– Jeg er veldig glad for at det gikk i orden med KFUM. Jeg begynte på noe her i fjor som jeg vil bygge videre på. Det har vært konkret interesse fra Eliteserien, men når det ikke stemte, så var jeg ikke i tvil om at det ble KFUM videre, sier Njie til KFUMs hjemmesider.

Les også: Taaje vendte hjem til Kjelsås i januar – klar for Kåffa måneden senere (+)

– Synes stallen ser råsterk ut

Kantspilleren har skrevet under på en kontrakt som varer til sommeren 2022.

– Selv om jeg hadde gode kamper, så var det ikke stabilt nok. Inn mot en ny sesong er det et klart mål å kunne bidra med mer mål og målpoeng. Jeg vil vise meg fra en enda bedre side. Jeg skal sørge for at jeg er en giftigere spiller når vi kommer til årets seriestart, sier Njie.

Dermed har Jørgen Isnes fått med seg tre viktige brikker videre inn mot årets sesong, mens Mansour Gueye har forlatt klubben til fordel for Sogndal. Inn har Jesper Taaje og Aron Kiil Olsen blant annet kommet.

– Bilal har et råpotensiale som kan høre hjemme på et høyere nivå, og vi håper å kunne få det frem i årets sesong. Med Bilal på plass kan vi bli enda mer uforutsigbare i det offensive spillet vårt. Vi så i fjor at han ga oss fart, gjennombruddskraft og 1-vs-1-ferdigheter, sier Isnes og fortsetter:

– At også Stian og Robin den siste tiden har bestemt seg for å bli med videre, var et veldig viktig signal. Et signal om at vi ikke var fornøyd med fjorårets plassering. Jeg synes stallen ser råsterk ut og nå handler det om å følge opp den gode avslutningen vi hadde i fjor. Da handler det nå i første omgang om å gjøre en god jobb på feltet, forteller Isnes.

Les også: Også Robin Rasch blir med KFUM videre: – En kanonsignering for oss (+)

Mer fra Dagsavisen