Ber Solskjær droppe Pogba

Paul Pogba har ikke levert varene for Manchester United så langt denne sesongen. Dét bør få konsekvenser, mener klubblegenden Bryan Robson.

United og manager Ole Gunnar Solskjær fikk straffespark langt inn i overtiden og stakk til slutt av med en heldig 3-2 seier borte mot Brighton i Premier League lørdag. Bruno Fernandes ble matchvinner fra elleve meter. Men ekspertene var langt fra imponert over prestasjonen, og franske Paul Pogba var en av dem som fikk hardest medfart.

Les om Brighton-kampen her: Dommeren blåste av kampen. Så ble det straffespark og United-seier

Sårbare defensivt

– Solskjær har en stor avgjørelse foran seg, for United kommer til å slippe inn for mange mål hvis han fortsetter å spille med både Pogba og Bruno Fernandes på midten. Fernandes har bidratt mer offensivt enn Pogba de siste månedene, så jeg vet ikke hva det vil kunne bety for Pogba, skriver tidligere Liverpool- og England-spiller Danny Murphy, nå fotballekspert hos Daily Mail, i sin faste spalte.

Pogba, som har blitt byttet ut i Uniteds to første seriekamper denne sesongen, får også høre det fra United-legenden Bryan Robson.

Vil ha inn nye spillere

– Jeg vil helst se Fernandes, Nemanja Matic og nykommer Donny van de Beek på midten, for å se hvordan de fungerer. Vi har i tillegg Scott McTominay og Fred, som begge kan håndtere den dype midtbanerollen. Og så har man Paul Pogba. Jeg mener Paul startet svakt, til tross for at han avsluttet forrige sesong veldig sterkt. Kan Pogba, Fernandes og Van de Beek være i samme ellever? Det vil kun tida vise, sier Robson til Talksport, ifølge The Sun.

United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB

United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB

I sosiale medier har både fotballeksperter og United-fans gått hardt ut mot klubbledelsen den siste tida. Årsaken er mangelen på nye fjes i overgangsvinduet. Kun nevnte Van de Beek har kommet inn, mens flere rivaler har forsterket med mange spillere.

– Vi kan ikke tenke på hva andre klubber gjør. Vi jobber hardt for å kunne konkurrere. Hvis det kommer oppdateringer rundt nye spillere, vil dere få vite om det, sa Solskjær til pressen før Brighton-kampen.

Les også: Manchester United greit videre i ligacupen

United skal for tida være i forhandlinger med Porto om venstrebacken Alex Telles, ifølge The Guardian.

United møter Brighton igjen allerede onsdag, da i ligacupen. Deretter kommer José Mourinho og Tottenham på besøk i serien søndag.

Les kommentar: Når er fotball på TV for dyrt?