Bayern München-stjerne slo til TV-reporter

Det svartnet for Bayern Münchens Frank Ribéry etter kamp.

 

Det koker i Bayern München om dagen. Etter lørdagens tap for Borussia Dortmund svartnet det for Franck Ribéry, som gikk til fysisk angrep på en journalist.

Bayern-veteranen mistet kontrollen og slo til den franske BeIN-reporteren Patrick Guillou i ansiktet. Ribéry tente skikkelig til da Guillou mente at han var medskyldig i to av Bayerns baklengsmål i 2-3-tapet i Dortmund. Ifølge tyske Bild endte krangelen med at Ribéry slo sin landsmann tre ganger i ansiktet.

Les også: Høgmo om FFK: – 2018 ingen nedtur (DA+)

Mulig utestengelse

Overfor avisen har Bayern München bekreftet hendelsen. Ribéry risikerer å bli utestengt lenge.

– Ribéry har informert oss om disputten med Patrick Guillou, som han har kjent i mange år. Vi er blitt enige med Guillou om at vi skal settes oss ned ansikt til ansikt for å finne ut hvordan vi skal løse problemet. Han har allerede sagt at det ligger i hans interesse å gjøre det, sier storklubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Ledet to ganger

I sin tid spilte Guillou for blant annet Bochum, Rennes og Saint-Étienne.

Bayern München har allerede tapt tre seriekamper, ligger på femteplass og er sju poeng bak Borussia Dortmund på tabelltoppen. Robert Lewandowski sendte Bayern to ganger i ledelsen lørdag, men scoringer fra Marco Reus (2) og Paco Alcácer sørget for Dortmund-seier. (NTB)

Les også: Rosenborg seriemester for 26. gang