Både Mourinho og Solskjær misfornøyd etter uavgjort

Tottenham-manager José Mourinho var uenig i straffeavgjørelsen forut for Manchester Uniteds utligningsmål i fredagens Premier League-kamp.

– Jeg er tilfreds med enkelte ting og utilfreds med andre. Jeg likte lagets innstilling, organisering og soliditet. Vi ga United utfordringer de ikke liker, sa han til Sky Sports.

– Jeg er utilfreds med at jeg ikke hadde spillere på benken til å reagere på kamputviklingen slik jeg ønsket. Da de begynte å dominere var vi trøtte og klarte ikke å presse ordentlig. Jeg skulle gjerne hatt Lucas Moura og Dele Alli tilgjengelig da.

Tottenham ledet inntil ti minutter før slutt, da Paul Pogba fikk straffe i duell med Eric Dier.

– Jeg var ikke fornøyd med at det ble straffespark. Dommeren ville gi United straffe to ganger, men dommere kan gjøre feil. Jeg er misfornøyd med at VAR ikke rettet det opp første gang. Den siste gangen skulle Joe Moss ha gitt oss frispark i forspillet, og så ville han gi United straffe. Da gjorde VAR jobben, sa Mourinho.

Han er nå uten seier i sine seks siste kamper mot sine tidligere klubber. De kampene har gitt to uavgjorte og fire tap.

Solskjær: Vi fortjente mer

Ole Gunnar Solskjær så sitt Manchester United komme tilbake og sikre ett poeng mot Tottenham, men han synes laget fortjente tre poeng.

– Jeg er litt skuffet over at det ikke ble tre poeng. Fotball er rart. I fjorårets bortekamp mot Tottenham ble vi overkjørt de siste 40 minuttene, men vi vant. I dag var det litt omvendt. Vi presset dem tilbake og skapte sjanser. Jeg synes vi fortjente mer, sa han til Sky Sports etter 1-1-kampen.

Han ga Paul Pogba en halv time i verdensmesterens comeback etter skade og så ham skaffe straffesparket som ga utligning ti minutter før slutt.

– Det var lett å få øye på Pauls bidrag. Han hadde dagens beste pasning, og han sto for dagens beste tekniske prestasjon forut for straffesparket. Han er en av verdens beste spillere, og det er godt å ha ham tilbake. Det var godt å gi ham minutter, og det kommer til å bli flere etter hvert, sa Solskjær.

– Han er tilbake etter 9-10 måneders skademareritt, og alle kan se at han er sulten.