Sport

Agent: – Ødegaard lånes ut fra Real

Martin Ødegaard er ikke med i Real Madrid-troppen til møtet mot Atlético Madrid i Tallinn onsdag. – Han lånes ut, sier agent Bjørn Tore Kvarme til Nettavisen.

– Situasjonen rundt Martin er at vi ble enige med Real Madrid i går (mandag) om at han bør spille i en annen klubb kommende sesong. Han ble derfor ikke tatt ut i troppen til morgendagens kamp, sier Kvarme til avisen.

Den spanske ligaen starter til helgen, og det er ventet at en avklaring rundt Ødegaards neste klubbadresse kommer i løpet av et par dager.

Ødegaard har bare fått et kort innhopp i en ligakamp og en hel cupkamp siden han kom fra Strømsgodset.

Han var i nesten halvannen sesong leid ut til Heerenveen i Nederland. Den spanske avisen Mundo Deportivo skriver tirsdag at en retur dit er høyaktuell.

Mange

Real Madrid tok med seg fem keepere og to skadde spillere i troppen til sesongens første offisielle kamp. Fra 30-mannstroppen som møtte Milan manglet kun én spiller: Ødegaard.

Ifølge VG tolkes det i spanske medier som et tydelig tegn på at nordmannen er på vei bort fra klubben. «Hans timer kan være talte», skriver den spanske avisen Marca i tirsdagens papirutgave.

«Ødegaard på vei bort etter supercupvraking», skriver AS. Real Madrid har ikke oppgitt noen grunn til at 19-åringen ikke er med i troppen.

Real Madrid møtte Milan til treningskamp i helgen, og da var Ødegaard med i troppen.

(NTB)

Les også: Avis: Martin Ødegaard kan være på vei til engelsk fotball

Mer fra Dagsavisen