Sport

Søndagens direkte TV-sport, Leeds eller Southampton til Premier League

Det er nytt storoppgjør på Wembley når den siste plassen i neste sesongs Premier League skal avgjøres. Og det er VM-finale i ishockey i Praha.

08.00: Motorsport, Formel 3. Hovedløp, Monaco Grand Prix. (V Sport 1)

09.00: Motorsport, Formel E, Shanghai e-prix, løp 2. Fra Shanghai International Circuit, Shanghai. (Eurosport Norge / REX)

09.35: Motorsport, Formel 2. Hovedløp, Monaco Grand Prix. (V Sport 1)

09.35: Motorsport, MotoGP. Oppvarming før Barcelona Grand Prix. (V Sport 3)

10.15: Sykling, terrengsykling. Rundbane kvinner, fra Nove Mesto. (Eurosport Norge)

11.00: Tennis, Roland Garros. Første dag av årets andre Gram Slam-turnering fra grusen i Paris. Rafael Nadal spiller sin siste French Open, mens Casper Ruud har vært i finale to år på rad. (Eurosport 1)

11.00: Motorsport, MotoGP. Hovedløp Moto3, Barcelona Grand Prix. (V Sport 3)

12.10: Motorsport, MotoGP. Hovedløp Moto2, Barcelona Grand Prix. (V Sport 3)

13.00: Tennis, Roland Garros. Første dag av årets andre Gram Slam-turnering fra grusen i Paris fortsetter. Rafael Nadal spiller sin siste French Open, mens Casper Ruud har vært i finale to år på rad. De skal ikke i aksjon i dag. (Eurosport 1)

13.00: Golf, DP World Tour. Fjerde og siste dag av Soudal Open, fra Rinkven International Golf & Country Club, Antwerpen. (V Sport Golf)

13.00: Sykling, UCI ProSeries. Tour of Norway menn: 4. og siste etappe, Stavanger – Stavanger. 125 km, spurtetappe. Den tradisjonelle avslutningen på rittet med flere passeringer over Grisabakken, før Alexander Kristoff og de andre skal kjempe om spurten inne i Vågen i Stavanger. (TV2 Direkte)

14.00: Fotball, La Liga menn. 38. og siste runde: Getafe – Mallorca, fra Estadio Coliseum, Getafe, Madrid. Vertene kan ende på 10. til 14. plass. Mallorca har berget plassen, men kan klatre til 14. plass med maks flaks. (TV2 Sport Premium)

15.00: Motorsport, MotoGP. Hovedløp Moto GP, Barcelona Grand Prix. (V Sport 3)

15.00: Motorsport, Formel 1. Hovedløp Monaco Grand Prix. (V Sport 1)

11.45: Sykling, Giro d’Italia. 21. og siste etappe: Roma – Roma (125 km). Flat etappe. Tadej Pogacar leder klart, og cruiser inn til seier. Tobias Foss og Vegard Stake Laengen er de to gjenværende norske på startstreken. (Eurosport Norge)

15.20: Ishockey, Elite-VM menn. Bronsefinale: Sverige – Canada fra O2 Arena, Praha. (3+)

16.00: Tennis, Roland Garros. Første dag av årets andre Gram Slam-turnering fra grusen i Paris fortsetter. Rafael Nadal spiller sin siste French Open, mens Casper Ruud har vært i finale to år på rad. (Eurosport 1)

16.00: Fotball, Championship. Opprykksfinale Leeds United – Southampton fra Wembley Stadium, London. Vinneren rykker opp igjen til Premier League, i det som blir kalt verdens mest lukrative kamp. (V Sport 2)

16.15: Fotball, La Liga menn. 38. og siste runde: Celta Vigo – Valencia, fra Balaidos, Vigo. Vertene er i den haugen som kan ende på alt fra 12. til 17. plass. Valencia ender høyst trolig på 9. plass. (TV2 Sport Premium)

16.15: Fotball, La Liga menn. 38. og siste runde: Las Palmas – Alaves, fra Gran Canaria Stadium, Las Palmas, Kanariøyene. Vertene er i den haugen som kan ende på alt fra 13. til 17. plass. Alaves ender på enten 10., 11. eller 12. plass. (TV2 Sport Premium 2)

17.00: Motorsport, Indycar. Indianapolis 500, hovedløp. Fra Indianapolis Motor Speedway i Speedway, Indiana. (V Sport +)

17.00: Fotball, Eliteserien. Runde 10: Rosenborg – Kristiansund, fra Lerkendal. RBK tapte forrige hjemmekamp mot KFUM Oslo, og må slå tilbake mot et annet nyopprykket lag i KBK. (TV2 Sport 1)

17.00: Fotball, dansk Superliga. Mestersluttspill, 32. og siste runde: Brøndby – AGF Århus, fra Brøndby Stadion, Brøndbyvester. Vertene leder serien på målforskjell før siste serierunde, og vinner ligaen om de kopierer resultatet til Midtjylland.

18.00: Tennis, Roland Garros. Første dag av årets andre Gram Slam-turnering fra grusen i Paris fortsetter. Rafael Nadal spiller sin siste French Open, mens Casper Ruud har vært i finale to år på rad. (Eurosport 1)

18.30: Fotball, La Liga 2. Runde 41: Racing Ferrol – Leganes, fra Estadio Municipal de A Malata, Ferrol, La Coruña. Vertene kan ta seg inn i opprykkskvalifisering, mens gjestene leder tabellen med ett poeng ned til Valladolid før neste helgs avgjørende serierunde. (TV2 Sport Premium)

19.00: Dart, PDC European Tour. Dutch Darts Championship, finaler. Fra Autotron, Rosmalen, Nederland. (V Sport 3)

19.15: Fotball, Eliteserien. Runde 10: Brann – Molde, fra Brann stadion, Bergen. Rundens toppkamp mellom de to største utfordrerne til Bodø/Glimt om gullet. (TV2 Direkte)

19.30: Tennis, Roland Garros. Første dag av årets andre Gram Slam-turnering fra grusen i Paris fortsetter. Rafael Nadal spiller sin siste French Open, mens Casper Ruud har vært i finale to år på rad. (Eurosport 1)

19.45: Basket, Euroleague. Final 4, finale. Vinneren av Panathinaikos – Fenerbache møter vinneren av Real Madrid og Olympiakos i søndagens finale. Fra Uber Arena, Berlin. (V Sport 1)

20.20: Ishockey, Elite-VM menn. Finale: Tsjekkia – Sveits,fra O2 Arena, Praha. Tsjekkia, som slo ut Sverige i lørdagens semifinale, blir finalefavorit på hjemmebane her. (3+)

21.00: Ishockey, NHL-sluttspill. Semifinale, kamp 3: Florida Panthers – New York Rangers, fra Amerant Bank Arena, Sunrise, Florida. Vertene vant den første kampen hjemme i Florida. Spiller også natt til lørdag. (V Sport 2)

21.00: Fotball, La Liga menn. 38. og siste runde: Sevilla – Barcelona, fra Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla. Sesongens siste kamp betyr fint lite, da Sevilla ender midt på tabellen, og Barcelona på andreplass. (TV2 Sport Premium)

21.00: Golf, PGA Tour. Fjerde og siste dag av Charles Schwab Challenge, fra Colonial Country Club, Forth Worth, Texas. Viktor Hovland står over etter forrige helgs tredjeplass i PGA-mesterskapet. (Eurosport 1)

23.30: Motorsport, Nascar. Cup Series, Coca-Cola 600. Fra Charlotte Motor Speedway, Concord, Nord-Carolina. (V Sport +)


Mer fra Dagsavisen