Sport

Hovland i tetkampen – thrilleravslutning venter i Memorial-turneringen

Viktor Hovlands avsluttet sin tredjerunde i PGA-turneringen The Memorial med tre birdier på de fire siste hullene. Han er dermed med i kampen om seieren.

Runden på 69 slag, tre slag under par, inneholdt seks birdier og tre bogeyer.

Nordmannen startet den tredje runden med en bogey på hull en. Han fikk dagens første birdie på det femte hullet og fulgte opp med en ny birdie på det neste. Det ble bogey på hull sju etter fulgt av par og en birdie, og han var ett slag under par på runden halvveis.

En ny bogey på hull tolv førte til at han var på par for dagen og to slag under par totalt. På de to neste hullene ble det par. Hovland avsluttet derimot glimrende med birdier på det 15., 16, og 17. hullet.

Han gikk i klubbhuset en fjerdeplass, en plassering han deler fire andre spillere fire før turneringens siste dag.

Den siste dagen på Muirfield Village vil bli en thriller av en golfrunde. Hovland og de fire andre ligger kun ett slag bak teten, som deles av Rory McIlroy, Si Wo Kim og David Lipsky.

I tillegg er fem spillere ett slag bak Hovland. Totalt er det 13 spillere innenfor en differanse på to slag. Ni spillere til er tre slag bak ledertrioen. Av disse 22 spillerne har ni aldri vunnet en turnering på PGA-touren.

Nyeste fra Dagsavisen.no: