Sport

Taylor får Premier League-støtte etter flyplassepisode: – Vi er forskrekket

Premier League skriver i en uttalelse at de er «sjokkert» og «forskrekket» etter at dommer Anthony Taylor og hans familie ble trakassert i Budapest.

Den engelske Premier League-dommeren Taylor og hans familie ble trakassert av Roma-tilhengere på flyplassen i Budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen.

Opptakene fra episoden viser blant annet Taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. Andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av Taylor.

Premier League går hardt ut mot hendelsen.

«Vi er sjokkerte og forskrekket av den uakseptable hetsen mot Anthony Taylor og hans familie da de reiste hjem fra europaligafinalen. Ingen skal måtte gå gjennom det de måtte i går. Anthony er en av våre beste dommere og vi støtter ham og hans familie fullt», heter det i en uttalelse fra ligaen.

Etter kampen ble Taylor konfrontert av Mourinho i en garasje under stadion. Treneren lirte av seg ulike skjellsord og hevdet at dømmingen var «skammelig».

Fra andre hold har Taylor fått skryt for sin håndtering av kampen under svært vanskelige arbeidsforhold på grunn av oppførselen til spillere og ledere.


Mer fra Dagsavisen