Sport

Rasende Mourinho går viralt: – En skam. Men han får svar

Roma-trener José Mourinho leverte flere gloser i retning dommerteamet etter onsdagens nederlag mot Sevilla i europaligaen.

Det var Mourinhos første finaletap i en europeisk cup.

– Det er en jævla skam, sa Mourinho to ganger i retning Anthony Taylor og dommerteamet i en video fra parkeringskjelleren på Puskas Arena i Budapest, melder blant andre Gazzetta dello Sport og Sportitalia.

Gult, gult, gult

Roma røk på straffesparkkonkurranse mot Sevilla etter en finale med høy temperatur. Begge lag, og kanskje spesielt Roma, var aktive på sidelinjen i teknisk sone. Flere ganger ble det svært hett rundt ørene til fjerdedommer Michael Oliver.

I et intervju etter kamp var Mourinho også krass mot kamplederen.

– Det var en intens kamp med en dommer som virket spansk. Det var gult, gult, gult hele tiden, sa 60-åringen.

Dommer Taylor delte ut 14 gule kort i løpet av oppgjøret. Åtte av dem gikk til Roma.

Gary Neville kontrer

– Roma var en skam! kontrer fotballekspert Gary Neville på Twitter torsdag morgen.

Kampen ble veldig oppstykket med lite effektiv spilletid. I ekstraomgangene ble spillet stoppet flere ganger med bråk og uro ved begge lags benker.

– Den oppførselen på benken … Jeg har sett leoparder i en dyrepark under foringstid som har oppført seg mer disiplinært enn særlig det Roma-benken gjør, sa Viaplays ekspertkommentator Lars Tjærnås i studio etter ekstraomgangene.

– Unnskyld meg, men jeg synes det er ufyselig mye av det som skjer på den benken, la han til.

Paulo Dybala scoret kampens første mål for Roma. Hans lagkamerat Gianluca Mancini var uheldig og satte ballen i eget mål. Det ga ekstraomganger og til slutt en avgjørelse på straffer.

Nyeste fra Dagsavisen.no: