Sport

Tidlig møte for United-spillerne etter Liverpool-nedsabling

Manchester United-sjef Erik ten Hag samlet spillerne sine til møte og trening klokken 9 dagen etter 0-7-nederlaget for erkerivalen Liverpool.

Ifølge Manchester Evening News holdt manageren en debrif med spillerne etter Uniteds styggeste tap på 91 år. Ten Hag hadde angivelig vært på treningsanlegget i Carrington i to timer da spillerne ankom.

Sky Sports var blant mediene som var på plass med kamera da slukørede United-stjerner kom kjørende på rekke inn til treningsanlegget.

Ten Hags grep står i sterk kontrast til det Ole Gunnar Solskjær gjorde etter 0-5-smellen mot Liverpool i oktober 2021. Da fikk spillerne fri dagen derpå, ifølge lokalavisen.

Etter søndagens kamp forklarte Ten Hag at spillerne ikke hadde fått anledning til å komme med sin analyse av braktapet.

– Nei. Jeg har gitt spillerne min mening om kampen, og vi skal snakke om den i morgen. Jeg vet at dette laget kommer til å nullstille. Vi er nødt til å slå tilbake, og det har vi vist tidligere at vi kan, sa nederlenderen.

United har vært i god form i det siste, men søndagens kamp ble en real smell. Ten Hags lag ligger på 3.-plass i Premier League, 14 poeng bak serieleder Arsenal.


Nyeste fra Dagsavisen.no: