Osame Sahraoui scoret sitt første mål i Nederland

Tidligere Vålerenga-spiller Osame Sahraoui scoret sitt første mål for Heerenveen etter at han kom til klubben.

Det bidro til at laget vant bortekampen mot Cambuur 2-1 søndag ettermiddag i æresdivisjonen som den øverst ligaen heter.

Kampen startet med at en annen nordmann, Bjørn Maars Johnsen ga hjemmelaget ledelsen i første spilleminutt. Det var også hans første scoring i sin nye klubb.

Det var den tidligere landslagsspissens tredje kamp i Nederland etter at han gikk på fri overgang fra Montreal i Canada.

Les alt om Vålerenga her!

Drøyt tjue minutter senere utlignet den tidligere VIF-profilen Sahraoui for Heerenveen. Søndagens kamp var 21-åringens første fra start etter overgangen fra Vålerenga tidligere i vinter.

Tidligere Viking-spiller Daniel Karlsbakk ble byttet inn for Heerenveen med tolv minutter igjen av kampen. Milan van Ewijk ble matchvinner etter 66 minutters spill.

Med seieren er Heerenveen på 8. plass på tabellen med 30 poeng, mens Cambuur ligger sist av de 22 lagene med 13 poeng.