Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap

Real Madrid gikk på et sviende tap da Mallorca dro i land 1-0-seieren på hjemmebane i La Liga søndag. Dermed kan Barcelona øke forspranget i tittelkampen.

Før kampen lå de hvitkledde fra Madrid fem poeng bak Barcelona på toppen av tabellen. Sistnevnte har også en kamp til gode.

Under oppvarmingen til kampen ble Real Madrids keeper Thibaut Courtois skadd. Dermed måtte Andrij Lunin vokte buret for hovedstadsklubben.

Etter 12 minutter måtte ukraineren se nullen ryke. Et innlegg fra Mallorca ble stusset av Vedat Muriqi via Nacho og i mål.

Et kvarter ut i andre omgang fikk Real Madrid straffespark. Mallorca-gutten Marco Asensio fikk muligheten fra straffemerket, men mislyktes etter en god keeperredning.

Real Madrid klarte ikke å finne veien til nettmaskene og gikk på et nytt poengtap. Mallorca har vunnet sine siste fire ligakamper på hjemmebane med resultatet 1-0.