Perraud-dobbel sendte Southampton videre i FA-cupen – Fulham må ut i omkamp

Romain Perraud ble matchvinner da han scoret begge Southamptons mål i 2-1-seieren hjemme over Blackpool i FA-cupen lørdag.

Den franske venstrebacken sendte vertene i føringen halvveis inn i første omgang, før han doblet etter 66 minutter spill.

Charlie Patino reduserte ett minutt senere, men det ble gjestenes eneste mål for kvelden.

Southampton er dermed videre til den femte runden av FA-cupen. Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen for vertene.

Videre er også Bristol City etter 3-0-seier over West Bromwich på hjemmebane.

I London sikret Fulham omkamp mot mesterskapsserieklubben Sunderland etter å ha ligget under i store deler av kampen. Tom Cairney satte inn 1-1-målet for Premier League-klubben.

Det blir også omkamp i oppgjørene Ipswich – Burnley (0-0), Sheffield Wednesday – Fleetwood Town (1-1), Luton Town – Grimsby Town (2-2) og Blackburn – Birmingham (2-2).

Tidligere lørdag gikk også Leicester og Leeds videre i FA-cupen. De slu ut henholdsvis Walsall (1-0-seier) og Accrington Stanley (3-1).

---

Engelsk FA-cup menn lørdag, 4. runde:

Accrington Stanley – Leeds 1-3, Walsall – Leicester 0-1, Blackburn – Birmingham 2.2, Bristol C.– West Bromwich 3-0, Fulham – Sunderland 1-1, Ipswich – Burnley 0-0, Luton – Grimsby 2-2, Sheffield W. – Fleetwood 1-1, Southampton – Blackpool 2-1, Preston – Tottenham 0-3.

Senere kampstart: Manchester United – Reading (21.00).

Spilt fredag: Manchester City– Arsenal 1-0.

Spilles søndag: Brighton – Liverpool, Stoke – Stevenage, Wrexham – Sheffield U.

Spilles mandag: Derby – West Ham.