Sport

Nok et tap for Minnesota Wild og Zuccarello

Mats Zuccarello klarte heller ikke tirsdag å notere seg med målpoeng da Minnesota Wild spilte borte mot Tampa Bay Lightning i NHL. Kampen endte med 2-4-tap.

Tapet var det tredje på rad for Wild. Kampen gikk på Amalie Arena i Tampa i delstaten Florida natt til onsdag norsk tid.

Første periode var målløs. Joel Eriksson Ek ga Wild 1-0-ledelse 3.43 minutter inn i andre periode. Deretter utlignet motstanderen med en scoring fra Corey Perry før Kirill Kaprizov satte Wild i førersetet igjen med 2-1 etter 11.42 minutter inne i andre periode.

Deretter var slaget tapt for Wild. Perry utlignet til 2-2 etter 18.05 minutter for Tampa Bay. 14.22 minutter inne i tredje periode ga Steven Stamkos Florida-laget 3-2-ledelse, før Nikita Kucherov satte inn nådestøtet med hjemmelagets fjerde og siste mål etter 19.43 minutter.

Tampa Bay hadde før kampen mot Wild tapt to kamper på rad, men vunnet ti kamper på rad på hjemmebane.

Wild har nå tapt tre kamper på rad. Zuccarello hadde verken scoringer eller assists, men ble notert med ett skudd mot mål i tredje periode. Han tilbrakte 21 minutter og 6 sekunder på isen.

National Hockey League (NHL) tirsdag, grunnserien:

Detroit Red Wings – San Jose Sharks 3-2 e.f., Montréal Canadiens – Boston Bruins 2-4, Philadelphia Flyers – Los Angeles Kings 3-4 e.f., Pittsburgh Penguins – Florida Panthers 7-6, Tampa Bay Lightning – Minnesota Wild 4-2, New Jersey Devils – Vegas Golden Knights 3-2, Nashville Predators – Winnipeg Jets 2-1, St. Louis Blues – Buffalo Sabres 3-5, Arizona Coyotes – Anaheim Ducks 2-5, Colorado Avalanche – Washington Capitals 3-2, Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks 5-2.