Sport

Direkte TV-sport onsdag

Håndballgutta har vunnet samtlige kamper i VM til nå, men fra i kveld er det vinn eller forsvinn. Cup er cup. I England er Manchester United i aksjon igjen.

05.00: Tennis, Australian Open (hardcourt, 76,5 mill. aus. dollar) i Melbourne, 10. dag: Kvartfinalene begynte klokka 01 i natt, menn: Ben Shelton, USA – Tommy Paul, USA, Novak Djokovic (4), Serbia – Andrej Rublev (5), Russland. Kvinner: Aryna Sabalenka (5), Belarus – Donna Vekic, Kroatia, Karolína Plísková (30), Tsjekkia – Magda Linette, Polen. (Eurosport N)

10.30: Alpint, verdenscup kvinner i Kronplatz, Italia: Storslalåm (7 av 10) 1. omgang. (Vsport1)

13.30: Alpint, verdenscup kvinner i Kronplatz: Storslalåm 2. omgang. (Vsport1)

14.00: Sjakk, internasjonal storturnering i Wijk aan Zee, Nederland, 10. rund: Magnus Carlsen møter Parham Maghsoodloo, Iran. (TV2 Sport2)

14.00: Snooker, BetVictor shootout fra London, første dag. (Eurosport 1)

15.00: Sykling, UCI World Tour, Challenge Mallorca. (Eurosport 1)

18.00: Håndball, VM-sluttspillet for menn i Polen og Sverige: Kvartfinale Norge – Spania fra Gdansk. Kan Torbjørn Bergerud levere en tilsvarende foretilling som han gjorde mot Tyskland? I såfall er en semifinale innen rekkevidde. (TV3)

18.30: Fotball, tysk 1. Bundesliga menn (17. runde): Mainz – Borussia Dortmund fra MEWA Arena. (Vsport1)

20.30: Fotball, tysk 1. Bundesliga menn (17. runde, 20.30): Freiburg – Eintracht Frankfurt fra Europa-Park stadion. (Vsport2) , Bayer Leverkusen – Bochum fra BayArena. (Vsport3), Augsburg – Borussia Mönchengladbach fra Augsberg Arena. (Vsport+)

20.30: Håndball, VM-sluttspillet for menn i Polen og Sverige: Kvartfinale Frankrike – Tyskland fra Gdansk. (TV3)

21.00: Fotball, engelsk ligacup menn, semifinale 1. kamp: Nottingham Forest – Manchester United fra City Ground. Marcus Rashford (bildet) og United gikk på et sviende nederlag mot Arsenal søndag. Noe kan rettes opp i kveld. (Vsport1)

21.00: Golf, PGA-turnering menn (8,7 mill. dollar) i La Jolla, California. (Eurosport N)

01.00: Ishockey, National Hockey League (NHL), grunnserien: Toronto Maple Leafs – New York Rangers fra Air Canada Centre. (Vsport1),Ottawa Senators – New York Islanders fra Canadien Tire Centre. (Vsport2)

04.00: Ishockey, NHL: Seattle Kraken – Vancouver Canucks fra Climate Pledge Arena. (Vsport1)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: