Sport

Veton Berisha klar for Molde

Veton Berisha (28) har passert den medisinske testen og har signert en kontrakt med regjerende seriemester Molde.

Flere medier skriver at Berisha ble presentert tirsdag ettermiddag.

– Det er deilig å være på plass. Det er en nydelig, og stor utfordring å komme til en toppklubb i Norge, som både er regjerende cup- og seriemestere. Jeg ser fram til en spennende og innholdsrik sesong, og gleder meg til å komme i gang, sier Berisha til Romsdals Budstikke.

Til TV 2 sier spissen at den store drømmen er at Molde kvalifiserer seg til spill i Champions League.

Tidligere tirsdag opplyste Moldes administrerende direktør Ole Erik Stavrum at Berisha var på vei for å gjennomgå den medisinske testen.

Stavrum vil ikke ut med hvor mye Molde betaler Hammarby. Ifølge TV 2 har overgangen en totalramme på rundt 37 millioner kroner.

Berisha kommer til de regjerende seriemesterne etter å ha vært i Hammarby i et halvt år. I løpet av tiden i den svenske hovedstaden fant Berisha veien til mål fire ganger på 13 kamper i Allsvenskan.

Tidligere har Berisha spilt for blant annet Viking i to perioder og Brann i Norge. Han har også spilt for Greuther Fürth i Tyskland og Rapid Wien i Østerrike. Spissen har ti landskamper for Norge.

I 2021-sesongen scoret Berisha 22 mål for Viking i Eliteserien. I fjor ble det åtte fulltreffere før veien gikk til Hammarby.