Mål og assist for Mats Zuccarello i Wilds 5-3-seier over Edmonton

Mats Zuccarello scoret 5-2-målet for Minnesota Wild da Edmonton Oilers ble sendt hjem med 3-5-tap i NHL. Nordmannen hadde også en assist i kampen.

Det var nordmannens åttende scoring og 14 målassist i Wilds ellevte seier for sesongen.

Gjestene kom best i gang og Leon Draisaitl scoret åpningsperiodens eneste mål. Joel Eriksson Ek utlignet i midtperioden før Oilers store måltjuv Connor McDavid gjorde 2-1. Det var hans 14. scoring for sesongen.

Så var det derimot Wild for alle penga. Kiril Kaprizov utlignet før Fredrick Gaudreau ordnet Wild-ledelse inn mot tredjeperiode.

Zuccarello assisterte på Sam Steels 4-2-mål før han selv satte 5-2-målet litt over midtveis i perioden. Klim Kostin fikk pynte på resultatet fire sekunder før slutt.

Mats Zuccarello hadde 16.55 minutter på isen. Med seieren klatret Wild til fjerdeplassen i Central-divisjonen og står med 24 poeng på 22 kamper.

National Hockey League (NHL) torsdag, grunnserien:

Buffalo Sabres – Colorado Avalanche 4-6, New Jersey Devils – Nashville Predators 3-4 e.f., Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning 1-4, Pittsburgh Penguins – Vegas Golden Knights 4-3, Minnesota Wild – Edmonton Oilers 5-3, St. Louis Blues – Carolina Hurricanes 4-6, Dallas Stars – Anaheim Ducks 5-0, Calgary Flames – Montreal Canadiens 1-2, Seattle Kraken – Washington Capitals 3-2 e.f., Vancouver Canucks – Florida Panthers 5-1, Los Angeles Kings – Arizona Coyotes 5-3.