Sport

De Bruyne: – Skjønner ikke hvorfor jeg vant

Kevin De Bruyne ble kåret til banens beste da Belgia slet seg til seier over Canada i sin første VM-kamp. – Jeg skjønner ikke hvorfor, sa han ærlig.

De Bruyne var langt fra sitt vanlige nivå og viste flere ganger sin betydelige frustrasjon over sitt eget og lagkameratenes spill.

– Jeg synes ikke jeg spilte særlig bra. Jeg vet ikke hvorfor jeg fikk dette trofeet. Kanskje det er på grunn av navnet mitt, sa Manchester City-stjernen.

– Vi spilte ikke godt nok som lag. Vi innledet kampen veldig dårlig, og vi fant ikke løsningene vi lette etter. I 2. omgang begynte vi å spille oss gjennom presset og fant mer rom, men vi spilte ikke bra da heller, meg selv inkludert. Iallfall greide vi å vinne, sa han.

Et mål av Michy Batshuayi ble kampens eneste.

Belgia møter Marokko søndag, mens Canada møter Kroatia.