Sport

Ødegaard fra start mot Irland

Kaptein Martin Ødegaard vil spille fra start i torsdagens landskamp mot Irland, sier landslagssjef Ståle Solbakken.

Ødegaard har storspilt for et Arsenal-lag som leder Premier League med fem poeng ned til Erling Braut Haaland og Manchester City. Den norske landslagskapteinen scoret to mål i den siste seriekampen mot Wolverhampton.

Han vil være involvert fra start torsdag, bekreftet landslagssjef Ståle Solbakken på spørsmål fra en irsk journalist.

På tirsdagens trening drillet Solbakken dette laget: Ørjan Håskjold Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Skiri Østigård, Birger Meling – Ola Solbakken, Martin Ødegaard, Patrick Berg, Morten Thorsby, Mohammed Elyounoussi – Jørgen Strand Larsen.

Haaland er ikke med til Irland, men vil være på plass når Norge reiser hjem for å ta imot Finland på Ullevaal søndag. Alexander Sørloth møtte småsyk opp på samling. Dermed kan Strand Larsen, som nylig scoret sitt første mål for Celta, få tillit fra start på topp.

Sander Berge, Fredrik Aursnes, Joshua King, Kristoffer Ajer og Andreas Hanche-Olsen var uaktuelle med skade ved uttaket, og i helgen brakk Kristian Thorstvedt en tå.


Nyeste fra Dagsavisen.no: