Zaha matchvinner da Palace vendte til seier

Crystal Palace vendte til 2-1-seier over Wolverhampton med en sterk 2. omgang. Wilfried Zaha ble matchvinner da laget klatret til øvre tabellhalvdel.

– Vi måtte grave dypt i dag. Det var et hardt slag å komme under etter å ha vært best i første omgang. Vi sto på og ga oss ikke, sa Zaha til Amazon Prime.

Wolverhampton tok ledelsen mot spillets gang etter en halv times spill i Sør-London. Adama Traoré stanget inn sitt første mål for sesongen på et innlegg fra sin spanske landsmann Hugo Bueno, som var en frisk debutant.

Det var bare Wolverhamptons femte mål i Premier League i høst, men på det tidspunkt lå det an til å skyve laget opp i 12 poeng og løfte det til tabellens midtsjikt.

Borteseier virket enda mer sannsynlig da Ruben Neves sendte et frispark i stolpen fra langt hold rett før pause. Vicente Guaita i Palace-målet sto bare og så på.

Kvalitet

Patrick Vieiras hjemmelag fikk en kjempestart på den andre omgangen med utligning umiddelbart. Michael Olise curlet inn et innlegg fra høyre, og ved lengste stolpe kunne Eberechi Eze bare sette hodet på ballen og bukke den i mål.

– Med kvaliteten vi har i laget kommer vi alltid til å score mål. Energien i laget var stor i dag. Vi ga alt, og det betalte seg til slutt, sa Eze til Amazon Prime.

Odsonne Edouard var veldig nær ledermål midtveis i omgangen med et brassespark som gikk rett utenfor krysset. Rett etter la han i stedet målgivende pasning til Zaha, som satte inn 2-1 etter et flott angrep.

Forvirret forsvaret

– Jeg forlot på eget initiativ venstrekanten og vandret litt. Det åpnet opp rom og forvirret forsvaret deres litt, sa Zaha.

Wolverhampton presset veldig mot slutten og kunne fort fått inn 2-2. Hjemmelaget red stormen av og klatret til 10.-plass.

– Stemningen var vidunderlig. Tilhengerne våre vet ikke hvor mye kraft de har og hvor mye energi de gir oss, sa Eze.