Sport

Fredrikstad med knepen seier mot Mjøndalen

Mjøndalen tapte for Fredrikstad i 1. divisjon søndag. FFK tok seieren med 2-1.

Fredrikstad tok ledelsen ved Håvard Åsheim etter et kvarter, og vertene doblet ledelsen da Riki Alba satte inn 2-0 ni minutter senere. Et kvarter før hvilen ble avstanden mellom lagene redusert da Adrian Aleksander Hansen reduserte til 1-2. Stillingen sto seg til hvilen.

Til tross for mange tapre forsøk gjennom andre omgang, maktet ingen av lagene å finne nettmaskene etter pause. Dermed endte det 2-1.

Fredrikstad klatrer på tabellen og er nummer elleve, mens Mjøndalen forblir på niendeplass.

I neste runde skal Mjøndalen måle krefter med Brann 8. oktober. Fredrikstad møter Bryne 10. oktober.

---

Kampfakta

Fredrikstad – Mjøndalen 2-1 (2-1)

Mål: 1-0 Håvard Åsheim (15), 2-0 Riki Alba (24), 2-1 Adrian Aleksander Hansen (30).

Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade.

Gult kort: Håvar Jenssen, Alexander Betten Hansen, Fredrikstad, Sondre Skogen, Brinder Singh, Mjøndalen.

Lagene:

Fredrikstad (4-3-3): Håvar Jenssen – Alexander Betten Hansen, Mads Nielsen, Brage Skaret, Stian Stray Molde – Håvard Åsheim, Jakob Lindström (Olav Øby fra 88.), Thomas Drage (Filip Alexandersen Stensland fra 56.) – Ludvig Begby (Obilor Okeke fra 62.), Nicolay Solberg (Lucas Lima fra 57.), Riki Alba (Noa Williams fra 63.).

Mjøndalen (4-3-3): Thomas Kinn – Syver Skaar Eriksen, Adrian Aleksander Hansen, Sondre Skogen, Sivert Øverby (Joackim Olsen Solberg fra 79.) – Martin Rønning Ovenstad, Albin Sporrong (Erik Stavås Skistad fra 45.), Ole Amund Sveen – Meinhard Olsen (Brinder Singh fra 74.), Benjamin Stokke, Love Reuterswärd (Kristian Lien fra 83.).

---