Trossard-hattrick rystet Liverpool

Liverpool trøblet mot Brighton da det endte 3-3 mellom lagene på Anfield lørdag. Tre mål fra Leonard Trossard sørget for at Brighton fikk med seg ett poeng.

Brighton sjokkerte Liverpool fra start på Anfield. Allerede etter fire minutter sendte Trossard gjestene i ledelsen. Belgieren økte til 0-2 et kvarter senere.

Liverpool fikk dermed et dårlig utgangspunkt, men jobbet seg inn i kampen igjen.

Ti minutter før pause ble Mohamed Salah spilt i bakrom. Egypteren spilte på tvers til Roberto Firminio som satte ballen i det åpne målet. Målet ble avblåst for offside på Salah, men etter en VAR-gjennomgang ble målet stående.

I annen omgang fant Firmino nok en gang veien til nettmaskene med en iskald avslutning. Kort tid senere økte de rødkledde til 3-2 etter et selvmål. Trent Alexander Arnold slo et godt hjørnespark som traff Adam Webster og gikk i mål.

Dagens tredje fulltreffer fra Trossard med sju minutter igjen sørget for at lagene delte poengene på Anfield.

Liverpool gjester serieleder Arsenal i neste runde, mens Brighton møter Tottenham.