«Svakt» Molde tok sin ellevte strake seier. På en dårlig dag

(Tromsø - Molde 0-1). Tromsø sto med fem strake hjemmeseirer før Molde kom på besøk og vant 1-0 borte på Alfheim i Eliteserien lørdag.

Tilbake fra sin første landslagssamling med Norges A-landslag sendte Ola Brynhildsen gjestene i ledelsen i det 23. spilleminutt.

Magnus Grødem spilte en enkel pasning til landslagsspilleren, som vendte bort Tromsø-forsvaret og klinket ballen lavt i hjørnet.

– Det var en bra scoring, men vi er ikke helt der vi skal være. Vi er komfortable, men vi skaper altfor lite. Vi må steppe opp litt i andreomgang, sa målscoreren til Discovery i pausen.

Vertene kjempet knallhardt for en redusering og kom seg til en håndfull gode sjanser. Likevel sto det 0-1 da lagene gikk til pause.

Kvarteret inn i annen omgang ropte Tromsø-spillerne på straffe etter at Ruben Yttergård Jenssen fikk en albue i ryggen av David Fofana inne i 16-meteren. Dommer Espen Eskås var imidlertid ikke enig og lot spillet gå videre.

Molde dundrer videre mot ligatittelen. De leder nå ligaen med 16 poeng ned til Lillestrøm på 2.-plass. «Fugla» har riktignok én kamp mindre spilt.