Gabriel Jesus fikk drømmedebut hjemme for Arsenal der Ødegaard var kaptein

(Arsenal - Leicester 4-2). Gabriel Jesus klarte ikke å score i Arsenal-debuten, men fulgte opp med to mål mot Leicester lørdag. Det bidro til 4-2-seier for Martin Ødegaards lag.

Ødegaard gikk nok en gang av banen uten målpoeng og utmerket seg ikke noe særlig tross hele kampen på banen, men nordmannen og lagkameratene kunne nok en gang juble for en sterk seier i Premier League.

Gabriel Jesus scoret to ganger da Arsenal slo Leicester lørdag. Foto: Mike Egerton / PA via AP / NTB

Sist helg ble Crystal Palace slått 2-0 på bortebane og mot Leicester tok Arsenal kommandoen fra start, anført av Jesus. Brasilianeren ga Arsenal ledelsen med en nydelig avslutning etter 23 minutter, før han headet inn en corner drøyt ti minutter senere.

William Saliba scoret selvmål for Arsenal like etter pause, men Granit Xhaka ga Arsenal tomålsledelse igjen kort tid senere etter en assist fra Jesus. James Maddison reduserte for Leicester, men Arsenal og Jesus var ikke ferdige med å herje.

Etter 76 minutter sto Jesus bak nok en assist da han sendte ballen til navnebror Gabriel Martinelli, som smalt inn sitt andre mål for sesongen.

Arsenal spiller borte mot Bournemouth neste helg, mens Leicester får hjemmekamp mot Southampton.

Premier League menn lørdag, 2. runde:

Aston Villa – Everton 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Danny Ings (30), 2-0 Emiliano Buendia (84), 2-1 Lucas Digne (selvmål 86). 41.833 tilskuere.

Arsenal – Leicester 4-2 (2-0)

Mål: 1-0 Gabriel Jesus (22), 2-0 Jesus (34), 2-1 William Saliba (selvmål 52), 3-1 Granit Xhaka (54), 3-2 James Maddison (73), 4-2 Gabriel Martinelli (74).

Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal.

Brighton – Newcastle 0-0

Manchester City – Bournemouth 4-0 (3-0)

Mål: 1-0 Ilkay Gündogan (18), 2-0 Kevin De Bruyne (30), 3-0 Phil Foden (36), 4-0 Jefferson Lerma (selvmål 78).

Erling Braut Haaland spilte 73 minutter for Manchester C..

Southampton – Leeds 2-2 (0-0)

Mål: 0-1 Rodrigo (45), 0-2 Rodrigo (59), 1-2 Joe Aribo (71), 2-2 Kyle Walker-Peters (80).

Mohamed Elyounoussi spilte 60 minutter for Southampton, Kristoffer Klaesson var ubenyttet reserve for Leeds, Leo Hjelde var ubenyttet reserve for Leeds.

Wolverhampton – Fulham 0-0