Sport

Ten Hag kritiserer Ronaldo: – Uakseptabelt

Manchester United-sjef Erik ten Hag er ikke fornøyd med at Cristiano Ronaldo og flere andre spillere forlot treningskampen mot Rayo Vallecano ved pause søndag.

– Jeg godtar på ingen måte dette. Dette er uakseptabelt. Det skal jeg fortelle dem. Vi er et lag, og da blir du værende til kampen er over, sier United-manageren til nederlandske Viaplay.

Ronaldo startet treningskampen mot spanjolene, men ble byttet ut i pausen. I etterkant hevde Sky Sports at Ronaldo hadde fått grønt lys av klubben til å reise hjem. Det er Ten Hag tydelig på at ikke stemmer.

Det har florert med spekulasjoner om at portugiseren ønsker seg bort fra storklubben, og Ronaldo deltok heller ikke i klubbens første del av oppkjøringen av «personlige årsaker». Spissen raste mot mediene i forrige uke og mente at de fabrikkerte falske nyheter rundt ham.

– Det er umulig å ikke snakke om meg en dag, ellers tjener ikke pressen penger. De vet at hvis de ikke lyver, så får de ikke folks oppmerksomhet. Fortsett å prøve. En dag får dere noen nyheter riktig, skrev Ronaldo fra sin offisielle Instagram-konto.

Ronaldo har kun deltatt i treningskampen mot Rayo Vallecano denne sommeren. Det er uvisst om hans fremtid ligger i Manchester eller om han vil gjøre en overgang før vinduet stenger 1. september.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Nyeste fra Dagsavisen.no: