Sport

Hauger sikter mot F2-revansj: – Skal jobbe hardere

Dennis Hauger (19) har hatt lite flyt siden Formel 2-triumfen i Aserbajdsjan. I helgen håper han å snu trenden i franske Le Castellet.

Aurskog-gutten kan vise til to seirer i en sesong som også har budt på mye motgang. De siste ukene har han og Prema-laget trøblet med å få skikkelig fart på bilen. Det har gitt en rekke svake plasseringer.

– Det har vært noen tøffe runder. Jeg skal jobbere hardere og gjøre alt for å slå tilbake. Forhåpentlig kan vi gjøre det i helga, sier Hauger i en uttalelse fra Red Bull foran løpene på Paul Ricard-banen.

19-åringen er en del av Red Bulls juniorsatsing, men i Formel 2 kjører han for Prema.

Han fikk en opptur da han for snart to uker siden kjørte seg opp fra 15.- til 4.-plass i hovedløpet i Spielberg i Østerrike. Før det hadde han denne resultatrekken etter seieren i Baku i juni: 13-15-utkjøring-15-10.

Hauger ser fram til å kjøre i Le Castellet. Det er kvalifisering fredag, sprint lørdag og hovedløp søndag.

– Det er en kul bane. Den har en del ulike seksjoner som blir viktige, og særlig den siste blir tøff i en kvalifisering, sier han.

I VM-sammendraget ligger Hauger på 7.-plass med 67 poeng etter 16 av 28 løp. Felipe Drugovich fra Brasil topper med 154 poeng.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra Dagsavisen