Sport

Tirsdagens TV-sport direkte

Wimbledon-tennis fortsetter i London med eller uten regnvær og VM i orientering innledes i Danmark.

Det ble mange endringer i spilleprogrammet mandag.

12.00: Tennis, Wimbledon-turneringen (gress) i London, England (til 10/7), årets 3. Grand Slam-turnering. 1. og 2. runde. Mange av gårsdagens kamper ble utsatt på grunn av regnvær. (Eurosport N, Eurosport 1)

13.00: Diverse idretter: SM-veckan fra Linköping. Her starter det med mountainbike og rytmisk sportsgymnastikk. (SVT1)

17.45: Orientering, VM i Fredericia, Danmark: Utslagssprint: Kvinner og menn. Norges beste utøver, Kasper Fosser, må stå over på grunn av lyskeskade. Men han håper å være klar til onsdagens øvelse. (NRK1, fortsetter på NRK2 klokka 19.00).

18.15: Fotball, kvinnelandsamp Sverige - Brasil fra Friends Arena i Solna. Dette er det svenske landsagets generalprøve foran EM-sluttspillet i England, som starter i neste uke. Det er solgt oer 34.000 billetter til oppgjøret som kan bety publkumsrekord i svensk kvinnefotball. (SVT2)

19.00: Baseball, Major League Baseball: Cleveland Guardians - Minnesota Twins fra Progressive Field. (Vsport+)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen