Sport

VIF - Glimt og Kjelsås - Skeid i neste cuprunde

Det blir flere fotballgodbiter i cupens 3. runde. Vårens tapende cupfinalist Bodø/Glimt skal spille borte mot Vålerenga.

Vi får faktisk tre kamper i Oslo ettersom trekningen torsdag kveld ga oss Vålerenga - Bodø/Glimt på Intility, Kjelsås - Skeid på Grefsen stadion og KFUM Oslo - Sogndal på Ekeberg. Kampene spilles allerede onsdag og torsdag i neste uke, fredag vil NFF offentliggjøre hvilke kamper som går hvilke dager.

- Det er en liten kabal etterrsom noen OBOS-liga-lag spiller seriekamper mandag, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.

Slik ble resultatet av trekningen torsdag kveld:

Byåsen – Sandefjord, Kjelsås – Skeid, Moss – Start, KFUM Oslo – Sogndal, Jerv – Odd, Sotra – Haugesund, Vålerenga – Bodø/Glimt, HamKam – Tromsø, Sandnes Ulf – Rosenborg, Viking – Kristiansund, Ull/Kisa – Ranheim, Gjøvik-Lyn – Stabæk, Eidsvold Turn – Molde, Brann – Fredrikstad, Lillestrøm – Aalesund, Tromsdalen – Bryne.


Nyeste fra Dagsavisen.no: