Sport

Tittelforsvarer Vålerenga møter Rosenborg i kvartfinalen

Kvartfinalene i fotball-NM for kvinner ble trukket torsdag.

Vålerengas fotballkvinner får toppmotstand i Rosenborg i NM-kvartfinalen.
Foto: Marit Hommedal / NTB

Der ble det blant annet klart at serieleder Brann får hjemmekamp mot LSK Kvinner. Regjerende mester Vålerenga spiller borte mot Rosenborg, mens John Arne Riise og Avaldsnes skal spille borte mot Stabæk. Det var VIF-keeper Guro Pettersen som var med på trekningen og hennes valg avgjorde om Vålerenga fikk hjemme- eller bortekamp. Men det var Rosenborg som kom først opp av bollen og da må Vålerenga på tur til Trondheim, der de tapte seriekampen 0-2 nylig.

Slik spilles kvartfinalene 24. august:

Kolbotn – Lyn, Brann – LSK Kvinner, Stabæk – Avaldsnes, Rosenborg – Vålerenga.

Vålerenga vant cupen i fjor med 2-1-seier over Sandviken (nå Brann) i finalen.