Sport

Berisha tatt ut på landslaget

Ståle Solbakken har tatt ut Bodø/Glimt-stopper Brede Moe til landslagets fire kamper i nasjonsligaen i juni.

Ett år etter sin kaotiske første samling med landslaget, preget av koronatiltak og tidsnød, kunne Ståle Solbakken glede seg over en god og lærerik samling som ga 11-0 på to kamper i oppkjøringen til nasjonsligaen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Kristoffer Ajer skadet seg i den siste Premier League-kampen, opplyste Solbakken på pressekonferansen tirsdag. Stian Gregersen er også skadd.

Hele troppen:

Keeper: André Hansen (Rosenborg), Sten Grytebust (Aalesund), Ørjan Håskjold Nyland (Reading).

Forsvar: Fredrik André Bjørkan (Hertha Berlin), Marius Lode (Schalke), Birger Meling (Rennes), Andreas Hanche-Olsen (Gent), Marcus Holmgren Pedersen (Feyenoord), Julian Ryerson (Union Berlin), Stefan Strandberg (Salernitana), Leo Skiri Østigård (Genoa).

Midtbane: Fredrik Aursnes (Feyenoord), Sander Berge (Sheffield United), Mats Møller Dæhli (Nürnberg), Patrick Berg (Lens), Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt), Mohamed Elyounoussi (Southampton), Mathias Normann (Norwich), Morten Thorsby (Sampdoria), Kristian Thorstvedt (Genk), Martin Ødegaard (Arsenal).

Angrep: Veton Berisha (Viking), Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund), Joshua King (Watford), Alexander Sørloth (Real Sociedad).

Norge skal spille fire kamper i nasjonsligaen:

2. juni: Serbia (b)

5. juni Sverige (b)

9. juni: Sverige (h)

12. juni: (h) Slovenia

(©NTB)