Sport

Sport på TV tirsdag, time for time

Afrikamesterskapet i fotball ruller på. I dag entrer Mohamed Salah og Egypt arenaen. Om kvelden får vi toppoppgjøret Stavanger – Stjernen i ishockey og en hengekamp i Premier League mellom Southampton og Brentford.

Mohamed Salah


13.48: Snooker, London Masters. Første runde fra Alexandra Palace: Ronnie «The Rocket» O’Sullivan (England) møter Jack Lisowski (England). Det spilles best av 11 partier. Turneringen startet søndag og er kun åpen for de 16 beste på verdensrankingen. Årets vinner får 250.000 britiske pund. (Eurosport N)

14.00: Fotball, Afrikamesterskapet (AFCON) 2021 i Kamerun, 1. runde gruppe E: Algerie – Sierra Leone fra Stade Japoma i Douala. Algerie er regjerende mester og skal forsøke å bli andre nasjon i historien som forsvarer tittelen. Bare Egypt har klart det før. (Vsport 1)

17.00: Fotball, Afrikamesterskapet 2021 i Kamerun, 1. runde gruppe D: Nigeria – Egypt fra Stade Omnisport Roumdé Adjia i Garoua. Denne gruppa åpner med et smell når to av kontinentets største fotballnasjoner barker i hop. Nigeria har vært i sluttspillet 19 ganger og har spilt semifinale i 15 av dem. Egypt og Mohamed Salah kommer til Kamerun med sju titler i bagasjen og uten å ha tapt en eneste kamp på veien – heller ikke i VM-kvalifiseringen. (Vsport 1)

17.55: Alpint, verdenscup. Slalåm (7 av 9) kvinner, 1. omgang fra Schladming, Østerrike. Rennet er flyttet fra Flachau. Thea Stjernesund er tilbake i aksjon etter å ha vært ute med koronasmitte. Hun er én av tre norske kvinner som stiller her. 25-åringen fra Hakadal har vært i trening de fem siste dagene, men gikk glipp av rennene i Zagreb og Kranjska Gora. Mina Fürst Holtmann (Bærum) og Maria Tviberg (Geilo) er de øvrige på det norske laget. (NRK 2, Eurosport 1)

18.35: Snowboard, verdenscup. Parallellslalåm kvinner og menn. Finaler fra Bad Gastein, Østerrike. (Eurosport N)

19.00: Ishockey, Eliteserien menn, 32. runde: Stavanger Oilers – Stjernen fra DNB Arena. Definitiv toppkamp med Stjernen ett poeng bak Oilers før denne. (TV 2 Sport 2)

19.00: Ishockey, mesterligaen (CHL), semifinale 2. kamp: Frölunda HC – Rögle BK fra Scandinavium i Göteborg. Rögle vant første kamp 5–3. (SVT2)

20.00: Fotball, Afrikamesterskapet 2021 i Kamerun, 1. runde gruppe D: Sudan – Guinea-Bissau fra Stade Omnisport Roumdé Adjia i Garoua. (Vsport 2)

20.00: Snooker, London Masters. Første runde fra Alexandra Palace: Mark Selby (England) mot Stephen Maguire (Skottland). (Eurosport N)

20.40: Alpint, verdenscup. Slalåm kvinner, 2. omgang fra Schladming. (NRK 2, Eurosport 1)

20.45: Fotball, engelsk Premier League, fra 18. runde: Southampton – Brentford fra St. Mary’s Stadium. Mohamed Elyounoussi scoret i ekstraomgangene da Southampton slo ut Swansea i FA-cupen lørdag. Fornyet tillit nå? (TV 2 Sport Premium 2)

NB! Hengekampen Everton – Leicester fra 18. runde er utsatt enda en gang.

01.00: Ishockey, NHL: Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning fra KeyBank Center (Vsport 1), Florida Panthers – Vancouver Canucks fra FLA Live Arena i Sunrise. (Vsport 2)

04.00: Ishockey, NHL: Vegas Golden Knights – Toronto Maple Leafs fra T-Mobile Arena (Vsport 1), Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins fra Honda Center. (Vsport 2)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen