Hovland på skuddhold på Bahamas

Viktor Hovland spilte en solid runde og er på delt tredjeplass før PGA-turneringen på Bahamas rundes av søndag. Golfproffen er totalt tolv slag under par.

Fem birdier, én eagle og to bogeyer ble Hovlands fasit lørdag. Han gikk dermed runden fem slag under par. Collin Morikawa fra USA topper med -18 etter tre dagers spill.

Nordmannens to bogeysmeller kom etter hverandre på 11. og 12. hull.

Hovland deler tredjeplassen sammen med fire andre spillere. Alle er på skuddhold i kampen om å vinne turneringen, men Morikawa må sprekke litt for at det skal bli full spenning.

Hittil har han storspilt, og lørdag nøyde han seg med kun 64 slag. Amerikaneren gikk en bogeyfri runde og noterte én egale og seks birdier på veien.

Morikawa vant British Open i juli og senket birdieputten da USA vant Ryder Cup over Europa i september.

Det er kun 20 inviterte spillere som får delta i helgens PGA-konkurranse i Karibia.