Sport

Granerud ble igjen i Ruka for å trene etter fiaskohelgen

Asker-hopper Halvor Egner Granerud ble værende i Ruka for å trene etter å ha blitt eneste nordmann uten verdenscuppoeng. Nå er han klar for å ta revansj.

Halvor Egner Granerud klarte heller ikke søndag å kvalifisere seg til hopprennet i Ruka. Foto: Torstein Bøe / NTB

– Halvor ville gjerne trene en dag i Ruka og ble igjen sammen med Andreas Vilberg (trener) for å gjennomføre to økter. Hoppingen så lovende ut, og Halvor er mer trygg på seg selv, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

Granerud misset i begge kvalifiseringene i Finland.

– Helgen bød på få hopp, og selv om vi til søndag hadde en god løsning, fikk jeg ikke muligheten til å se hvordan det faktisk fungerte. Jeg gleder meg til Wisla, fulle tribuner og forhåpentlig en fin revansj, sier Granerud.

De samme sju får muligheten i Wisla i helgen hvor det er lagkonkurranse lørdag og individuelt renn søndag:

Anders Fannemel (Hornindal IL), Johann Forfang (Tromsø Skiklub), Halvor Egner Granerud (Asker Skiklubb), Robert Johansson (Søre Ål IL), Marius Lindvik (Rælingen Skiklubb), Daniel-André Tande (Kongsberg IF) og Fredrik Villumstad (Skimt).