Sport

Eksperter uenige om Ronaldo: – Har ikke kommet tilbake for å sitte på benken

De tidligere toppspillerne Roy Keane og Jamie Carragher havnet i en opphetet debatt om Cristiano Ronaldo etter Manchester Uniteds uavgjort mot Chelsea.

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo spilte litt over en halv omgang i 1-1-kampen mot Chelsea søndag. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Manchester United-stjernen startet kampen på benken og kom inn til de siste 25 minuttene. Da 1-1 var et faktum, var han rask med å komme seg inn i spillertunnelen.

Tidligere Manchester United-spiller Roy Keane mener den midlertidige sjefen Michael Carrick er nødt til å bruke ham fra start.

– Det må man. Ronaldo er ikke en som skal komme inn fra benken. Han frøs trolig der. Ronaldo har ikke kommet tilbake til Manchester United for å sitte på benken, sa Keane i studioet til Sky Sports søndag kveld.

Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher er av en annen oppfatning.

– Ronaldo er ikke lenger den spilleren han var. Han leverer fortsatt åpenbart i form av mål, men jeg synes ikke det bør være en stor greie at Ronaldo ikke starter hver kamp eller av og til blir byttet ut, sa Carragher.

– Ikke i hver kamp, Jamie, men dette er en stor kamp for Manchester United, svarte Keane.

De to tidligere rivalene på banen, med tidligere storspiller Jimmy Floyd Hasselbaink mellom dem, ble ikke enige.